Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@19:38:03 GMT

درخواست کمک بانک‌جهانی از کشورهای خلیج‌فارس

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۷۵۹۶۷

درخواست کمک بانک‌جهانی از کشورهای خلیج‌فارس

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در پی افزایش قیمت‌های نفت که به بالاترین حد از سال ۲۰۰۸ رسیده اند و اوایل مارس تا مرز ۱۳۹ دلار در هر بشکه صعود کردند، کشور‌های مصرف کننده نفت متعدد از اوپک پلاس خواسته‌اند تولید نفت خود را با نرخ سریع‌تری افزایش دهد.

دیوید مالپس، رئیس بانک جهانی در سخنانی خطاب به نشست جهانی دولت‌ها در دوبی گفت: ما شاهد تغییرات گسترده در بازار جهانی نفت و گاز هستیم و انعطاف پذیری شورای همکاری خلیج فارس در مهار نوسان قیمت‌های نفت و گاز در ماه‌های آینده حیاتی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اعضای شورای همکاری خلیج فارس شامل کشور‌های بحرین، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی هستند.

رئیس بانک جهانی گفت: ما شاهد آن هستیم که کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس مایل هستند سریعا در هیدروژن سرمایه گذاری کرده و به کاهش هزینه برای کل صنعت کمک کنند.

عربستان سعودی و امارات متحده عربی بزرگترین ظرفیت مازاد تولید نفت را در اوپک پلاس دارند که شامل اعضای اوپک و متحدانشان نظیر روسیه است. این گروه از اوت سال میلادی گذشته هر ماه ۴۰۰ هزار بشکه در روز به تولیدش اضافه کرده تا محدودیت عرضه‌ای که در اوج پاندمی ویروس کرونا به اجرا گذاشته بود، احیا کند.

بر اساس گزارش رویترز، از زمان آغاز حمله نظامی روسیه به اوکراین در ۲۴ فوریه و اعمال تحریم‌های غرب علیه مسکو که صادرات نفت روسیه را محدود کرده، اوپک پلاس برای افزایش بیشتر تولید تحت فشار فزاینده‌ای قرار گرفته است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین نوروز 1401 انصارالله یمن بانک جهانی تولیدکنندگان نفت خلیج فارس مذاکرات وین نوروز 1401 انصارالله یمن قیمت گوشی خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۵۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید پتروشیمی خلیج فارس درباره تغییر نام استقلال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ با اعلام روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، دکتر علی عسکری در حاشیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز ، پالایش و پتروشیمی درخصوص مباحث اخیر پیرامون تغییر نام تیم استقلال، گفت: کنسرسیومی از گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، ۸۵ درصد سهام شرکت استقلال ایران را خریداری کرده و این موجب مسرت و افتخار ماست که در کنار هواداران پرشمار این تیم، انشالله به تعالی این تیم و ورزش کشور بویژه در عرصه‌های بین‌المللی کمک خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در خصوص تغییر نام شرکت استقلال ایران مباحثی در جریان است و این رویه در هلدینگ خلیج فارس وجود دارد که شرکت‌های تابعه، پسوند خلیج فارس را داشته باشند، منتها اولویت اول ما حفظ نام استقلال ایران برای این شرکت است و تمام تلاش خود را در این راستا می‌کنیم، اما در صورتی که مراجع ذیصلاح بر حذف پسوند ایران اصرار داشته باشند با هماهنگی با وزارت ورزش و طبق قانون تجارت و ضوابط حاکم بر شرکت‌های بورسی درباره تغییر پسوند شرکت استقلال ایران اقدام خواهیم کرد.

علی عسکری خاطر نشان کرد: تمام تلاش ما برای موفقیت استقلال است و این نام زیبا بر روی تیم استقلال برقرار خواهد ماند.

258 258

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904386

دیگر خبرها

  • نگاه هند به جنوب خلیج فارس؛ نزدیکی به امارات، عربستان و عمان
  • استفاده کشورهای شیخ نشین خلیج فارس از کارت روسیه و چین/ دیگر خبری از ذبح گاوهای شیرده برای آمریکا نیست
  • خبر جدید پتروشیمی خلیج فارس درباره تغییر نام استقلال
  • پایان یک شایعه؛ نام استقلال تغییر نمی‌کند
  • آخرین تحولات اوکراین| نگرانی کاخ سفید از سوء‌قصد به زلنسکی
  • نام استقلال تغییر نمی‌کند
  • واکنش روسیه به اقدام خصمانه کشورهای بالتیک برای قطع روابط
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان