Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-08@22:47:46 GMT

پیش بینی جدید بانک آمریکایی از قیمت نفت

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۷۵۳۶۲

پیش بینی جدید بانک آمریکایی از قیمت نفت

به گزارش ایسنا، این بانک در یادداشتی به تاریخ ۱۱ فوریه نوشت: کمبود عرضه تا پایان سال ۲۰۲۲ رشد می کند زیرا بعید است اوپک پلاس از افزایش سهمیه تولید هدف گذاری شده منحرف شود که باعث افزوده شدن نرخ ریسک بیش از ۳۰ دلار در هر بشکه به قیمت نفت می شود.

تولیدکنندگان اوپک پلاس به توافق تسهیل تدریجی محدودیت عرضه پایبند مانده و ماه جاری با افزایش تولید ماهانه به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در روز موافقت کردند اما مکررا از تحقق افزایش تولید هدف گذاری شده بازمانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندین عضو اوپک پلاس به دلیل سرمایه گذاری اندک در تولید جدید طی سالهای گذشته، موفق نشده اند تولیدشان را افزایش دهند. آژانس بین المللی انرژی در جدیدترین گزارش ماهانه خود اعلام کرد اختلاف بین تولید و هدف اوپک پلاس در ژانویه به ۹۰۰ هزار بشکه در روز افزایش پیدا کرده است.

طبق گزارش جی پی مورگان، این عملکرد ضعیف در مقطع حساسی روی می دهد و از نظر ما، ضعف سایر تولیدکنندگان جهانی و سرمایه گذاری اندک در داخل اوپک پلاس و رشد تقاضا برای نفت در دوران پساکرونا دست به دست هم داده و یک بحران انرژی ایجاد می کند. بعلاوه واکنش خاموش تولیدکنندگان غیراوپک به قیمتهای بالاتر می توانند ۱۰ دلار در هر بشکه به نرخ نفت خام اضافه کند.

بر اساس گزارش رویترز، قیمتهای نفت روز دوشنبه تحت تاثیر نگرانی از حمله نظامی قریب الوقوع روسیه به اوکراین، به بالاترین حد در بیش از هفت سال گذشته صعود کردند. بهای معاملات نفت برنت که تا مرز ۹۶ دلار و ۱۶ سنت صعود کرده بود، آخرین بار با ۵۵ سنت افزایش، ۹۴ دلار و ۹۹ سنت در هر بشکه بود. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۸۵ سنت افزایش، به ۹۳ دلار و ۹۵ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا اواسط معاملات تا مرز ۹۴ دلار و ۹۴ سنت پیش رفته بود.

منبع: الف

کلیدواژه: اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۵۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته

ایسنا/خراسان شمالی معاون وزیر صمت با اشاره به اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در سال گذشته، اظهار کرد: این میزان ارز در حوزه تولید استفاده شده است.

فولادگر در نشست با سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان خراسان شمالی در شهرک صنعتی بیدک که ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته حجم سرمایه گذاری انجام‌شده در حوزه تولید ۴۰ درصد افزایش یافت که اشتغال ایجادشده در همین ارتباط، رشد ۱۴۰ درصدی داشته است. در این مدت، تعداد پروانه‌های بهره‌برداری صادرشده در حوزه تولید ۳۰ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه بازار صادراتی ایران، بازارهای جذابی هستند، گفت: محصولات ایران برای کشورهای آفریقایی و کشورهای همسایه جذاب است. اکنون کشور عمان زمینه را برای اشتغال شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی که در این کشور رشد پیدا کرده‌اند، باز کرده است.

وی با تاکید بر اینکه تولید یک موضوع بین بخشی است و مباحث آن باید بین دستگاه‌های مختلف مانند وزارت‌های نیرو، صمت، نفت، بانک مرکزی، سازمان محیط زیست و منابع طبیعی و ... حل و فصل و پرداخته شود، ادامه داد: شعار امسال زمینه تفکر جدید و اصلاحاتی را در حوزه تولید فراهم کرده است.

معاون وزیر صمت به موضوع برون‌سپاری ارزی که تجار از آن به‌عنوان یک چالش یاد می‌کنند، اشاره و بیان کرد: در موضوع ارزی با بیش‌اظهاری برای دریافت و کم‌اظهاری برای برگرداندن ارز مواجهیم و این امر ناشی از اشکال در سیاست‌گذاری است که سبب شده تا اتفاق افتد و یکی از تبعات آن، این است که کشور با محدودیت ارزی مواجه می‌شود. از سوی دیگر، محدودیت منابع ارزی سبب بروز اتفاقات دیگری مانند کمبود منابع ارزی برای واردات ماشین‌آلات می‌شود.

فولادگر به تسهیلات تبصره ۱۸ نیز اشاره کرد و گفت: تسهیلات تبصره ۱۸ اعتباراتی است که دولت به بانک‌ها می‌دهد و بانک حق ندارد که آن را پرداخت نکند یا بگوید من نمی‌دهم.

وی با اشاره به قطع برق و گاز صنایع در برهه‌هایی از سال، افزود: وقتی قطع برق صنعت برای رفع ناترازی در اولویت قرار می‌گیرد در واقع مردم ضرر می‌کنند، چون با قطع برق صنایع، تولید و صادرات کاهش می‌یابد، میزان ارز ورودی کم می‌شود، نرخ ارز بالا می‌رود.

فولادگر درباره اختصاص سوخت به صنایع نیز بیان کرد: باید بتوانیم سوخت را به تولید گره بزنیم به‌طوری که هر تولیدکننده‌ای تولید بیشتری داشت سوخت بیشتری اختصاص یابد و در حال صحبت برای انجام آن هستیم.

وی افزود: در تلاشیم تا مدلی را طراحی کنیم تا فردی نتواند برای دریافت سوخت بیش اظهاری کند و از سوی دیگر به تولید نیز گره بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پالایشگاه آبادان در بورس انرژی مقام اول را کسب کرد/ تولید ۵۰۰ هزار بشکه‌ای در سال ۱۴۰۲
  • یک پیش بینی جدید درباره‌ی قیمت بیت کوین /پیشروی تا کجاست؟
  • اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته
  • افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز | جدیدترین آمار از وضعیت صدور کارت سوخت
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹ |برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷