Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - امروز با حضورمدیرعامل بانک ملی ایران دومین شعبه «ملی پلاس» با رویکرد بانکداری دیجیتال و مبتنی بر ارائه خدمات و مشاوره هایی در امور بانکی، اقتصادی، مالیاتی، ارز و بورسی به مشتریان در تهران افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،   دکتر محمدرضا حسین زاده در آیین افتتاح ملی پلاس ضمن تقدیراز خدمات و تلاش دست اندرکاران راه اندازی این شعبه، به ایجاد طرح های نو و مبتکرانه در نظام بانکی متناسب با نیازهای جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: «ملی پلاس» نمونه ای از این رویکرد نوین و مبتکرانه در نظام بانکی است که همه فرایندهای بانکی در این شعبه نیز بر مبنای بانکداری دیجیتال اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که فضای موجود در شعبه ملی پلاس برای تعامل بیشتر با مشتریان و ارائه مشاوره های بانکی، مالی و پولی ساخته شده است، گفت: ملی پلاس در سطح ملی و بین المللی توانسته تصویر تازه ای از بانکداری دیجیتال مبتنی بر اقتصاد هوشمند را به نمایش بگذارد.
حسین زاده با بیان این که ملی پلاس نتیجه بررسی های صورت گرفته طی دو سال گذشته از بانک های بزرگ در جهان است، افزود: بانک ملی ایران به عنوان پیشگام حوزه بانکداری دیجیتال در کشور، بازطراحی شعب فعلی را تحت عنوان ملی پلاس آغاز کرده که در این شعب عملیات بانکی و ارائه خدمات، مبتنی بر بانکداری دیجیتال خواهد بود.
وی با اشاره به این که راه اندازی شعب ملی پلاس چشم انداز تازه ای از بانکداری دیجیتال در کشور است، خاطرنشان کرد: شعب ملی پلاس؛ مشاور محور، تکنولوژی محور و جوان محور است و در کنار ارائه خدمات ویژه مشاوره ای در حوزه های سرمایه گذاری، بورس و اقتصاد خرد و کلان به مشتریان، فعالان اقتصادی، دانشجویان و استارت آپ ها، آموزش نحوه بکارگیری از تجهیزات و سامانه های غیرحضوری را نیز ارائه می کند.
محمدرضا حسین زاده با تاکید بر این که روش های ارتباط میان مشتری و بانک با وجود ملی پلاس به روزرسانی شده است
، یادآورشد: در «ملی پلاس» از دریافت و پرداخت پول خبری نیست وهمه عملیات های بانکی از طریق سامانه های بانکداری الکترونیک انجام می شود.
وی در ادامه با یادآوری محصول نشان بانک به عنوان یکی از سامانه های بانکداری الکترونیک بانک ملی ایران افزود: نشان بانکهم نیز نخستین شعبه دیجیتال بانک ملی ایران است که از طریق اپلیکیشن ایوا این امکان برای کاربران فراهم می شود تا در یک فضای دیجیتال، حضور در شعب بانک را تجربه و تمام خدمات مالی و بانکی خود را بصورت غیرحضوری و به آسانی و سهولت دریافت و مدیریت کنند.
وی با اشاره به این که بانک ملی ایران همواره در پیاده سازی فعالیت های حوزه بانکداری دیجیتال پیشتاز و الگو بوده است،
خاطرنشان کرد: خوشحالم که امروز این شعبه با تلاش های همکارانم راه اندازی شد تا شاهد ارائه خدمات بانکداری دیجیتال به ‌صورت رایگان به ‌تمامی مشتریان بانک ملی ایران باشیم.
در این مراسم  حسن مونسان معاون شعب،نصرت اله شهبازی معاون پشتیبانی و جمعی از مدیران امور و روسای ادارات کل بانک ملی ایران به همراه اصحاب رسانه حضور داشتند، مدیرعامل بانک ملی ایران از بخش های مختلف شعبه نیاوران «ملی پلاس» بازدید و در خصوص نحوه عملکرد دستگاه ها و سامانه های بانکداری الکترونیک توسط کارشناسان بانک توضیحاتی ارائه شد.
گفتنی است: مشتریان می توانند با مراجعه به این شعبه از تمامی خدمات و امکانات سامانه‌های بانکداری دیجیتال بانک ملی ایران ازجمله ربات آلفا، خودگردان، خودبانک، خودپرداز، کیوسک چندمنظوره، CASHLESS و VTM  استفاده و با مراجعه به کارشناسان شعبه، ضمن دریافت مشاوره‌های بانکی از فضای کتابخانه و کافی‌شاپ نیز بهره‌مند شوند.
نخستین شعبه «ملی پلاس» در محل سابق شعبه فخررازی رو به روی دانشگاه تهران واقع شده و دومین شعبه در ابتدای خیابان شهید باهنر(نیاوران) تهران است.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: سامانه های بانکداری بانکداری دیجیتال بانک ملی ایران ارائه خدمات ملی پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۹۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات بانکی در ۱۴۰۲/ رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲

مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی با اشاره به رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها علی‌رغم کنترل و کاهش رشد نقدینگی و پایه پولی در سال ۱۴۰۲ گفت: این رشد بیانگر تسهیلات‌دهی قابل قبول بانک‌ها است

به گزارش مشرق، با اعلام بانک مرکزی، جعفر مهدی‌زاده در خصوص برنامه‌های تامین مالی در سال جاری اظهار داشت: با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط مانند وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت راه و شهرسازی و... یک سری «اولویت‌های تسهیلات‌دهی» و «بسته‌های تامین مالی» پیش‌بینی شده که هم اکنون در دولت در حال بررسی است و به‌زودی تصویب و ابلاغ می‌شود.

وی با بیان اینکه این اولویت‌بندی می‌تواند نقشه راه شبکه بانکی برای سال جاری باشد، خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته بحث «تسهیلات زیر خط بانک‌ها» هم پیگیری شده است و اوراق گام، اعتبار اسنادی داخلی ریالی و... مولفه‌هایی بودند که به نوعی جبران‌کننده محدودیت‌هایی هستند که در بالای ترازنامه بانک‌ها داشتیم و تامین مالی واحدهای تولیدی را تسهیل می‌کنند.

مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی با بیان اینکه همواره این دغدغه برای فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان وجود داشته که کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها و کنترل اعتبارات بانکی، گاهی اوقات می‌تواند آثار منفی بر رشد داشته باشد، گفت: تلاش بانک مرکزی بر این است که در سال جاری کیفیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها بهبود یابد.

وی اضافه کرد: کنترل نقدینگی یکی از متغیرها و سیاست‌های مهم در کنترل فشارهای تورمی است که در قوانین بالادستی مانند برنامه‌های توسعه، اهدافی برای رشد پایین نقدینگی پیش‌بینی شده است. بر همین اساس مسئله کنترل نقدینگی همواره در دستور کار بانک مرکزی بوده است و این شاخص متغیر مهمی در ارزیابی عملکرد بانک مرکزی در طول سال گذشته به شمار می‌آید.

مهدی‌زاده گفت: رشد پول (بخش سیال نقدینگی) نیز از ۶۵.۲ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۱۷.۵ درصد در پایان اسفندماه سال گذشته کاهش یافت؛ بنابراین با کنترل شاخص‌های پولی اثرگذار بر تورم انتظار می‌رود شاخص نرخ تورم نیز در ماه‌های آتی ارقام پایین‌تری را ثبت نماید.

وی ادامه داد: اقتصاد کشور در سال‌های قبل از سال ۱۴۰۰ رشدهای نقدینگی بالایی را به دلیل ناترازی‌های مختلف در حوزه‌های گوناگون، تجربه کرد. به عنوان مثال در سال ۱۳۹۹ رشد نقدینگی ۴۰.۶ درصد بود که این رقم در سال ۱۴۰۰ به ۳۹ درصد رسید و به دنبال تجدیدنظر بانک مرکزی در رویه‌های جاری برای کنترل رشد نقدینگی؛ رویه‌ای با عنوان «کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها» در دستور کار خود قرار داد.

مهدی‌زاده با بیان اینکه این رویه در سال ۱۴۰۰ هم پیگیری شده بود، تصریح کرد: با توجه به‌ضرورت اصلاح برخی کاستی‌ها، فرایند اجرای این سیاست در سال ۱۴۰۰ با کندی مواجه بود و عملاً از سال ۱۴۰۱ این امر با جدیت بیشتری در دستور کار بانک مرکزی قرار گرفت.

وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۱ بانک مرکزی، هدف رشد نقدینگی به میزان ۳۰ درصد را لحاظ کرده بود و با مجموعه اقدام‌هایی که در جهت این هدفگذاری صورت گرفت، رشد نقدینگی به ۳۱.۱ درصد رسید که تقریباً حاکی از عملکرد مناسب و توفیق نسبی بانک مرکزی در زمینه کنترل رشد نقدینگی است.

مدیر کل اقتصادی بانک مرکزی خاطرنشان کرد: این رویکرد در سال ۱۴۰۲ با شدت و تاکید بیشتری پیگیری شد. در این سال هدفگذاری برای رشد نقدینگی ۲۵ درصد بود که این رقم در پایان سال ۱۴۰۲ به ۲۴.۳ درصد رسید که از عدد تعیین شده نیز کمتر بود. لازم به اشاره که دستیابی به رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲، در شرایطی حاصل شده است که رقم رشد نقدینگی سالانه زیر ۲۵ درصد آخرین بار در سال ۱۳۹۷ (۲۳.۱ درصد) محقق شده بود. در این شرایط می‌توان امیدوار بود که در سال جاری و همچنین در سال‌های آینده با «کنترل رشد نقدینگی» فشار تورم مهار و نرخ تورم کاهش پیدا کند.

مهدی زاده گفت: نرخ رشد پایه پولی نیز در سال ۱۴۰۲ روند نزولی قابل توجهی را تجربه کرد به طوری که نرخ این شاخص مهم پولی و تاثیرگذار در تورم نسبت به رقم فروردین سال ۱۴۰۲ که ۴۵ درصد بود با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش، در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به ۲۸.۱ درصد رسید.

دیگر خبرها

  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان برای اولین بار در کشور
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات بانکی در ۱۴۰۲/ رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • آغاز دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲ امروز
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • افتتاح دومین نمایشگاه کار در چهارمحال و بختیاری